Close

Visie

Mijn naam is Esther van Beers, oprichtster van Yoga&dogs. Na jaren van studeren gepaard met veel stress kwam ik op een punt in mijn leven waarin ik besefte dat ik niet leefde maar werd geleefd. Na diverse diploma’s in het onderwijs van docent tot gedragsspecialist was ik op zoek naar rust. Deze rust vond ik eigenlijk op twee plekken: tijdens de yoga en bij honden. Honden zijn fantastisch, puur en oprecht. Je kan en hoeft je niet anders voor te doen dan dat je bent, zij houden je als het ware een spiegel voor.

Van kleins af aan heb ik een enorme passie voor honden en met name straat- en asielhonden. Oftewel, de afgedankte/overbodige honden. Met mijn stichting voor asielhonden heb ik voor honderden honden het verschil mogen maken in het binnen- en buitenland. Ik bezoek regelmatig asielen om de honden te leren kennen. Ik geef de honden middels gedrags- en gezondheidstesten een kans op een nieuw en fijn leven in een passende thuissituatie. Na dit besef heb ik de Yin Yoga opleiding gevolgd en viel alles op zijn plaats. Yoga en het begeleiden van honden is een perfecte match.

Met Yoga&Dogs wil ik jou geven wat mij zoveel heeft gebracht:

    • Voel je welkom om een yogales of (rouw)meditatie te volgen speciaal voor jou en je hond in de Yoga&Dogs studio of online.
    • Ik help je bij de adoptie van jouw straat- of asielhond. Dit kan best spannend zijn en veel vragen met zich meebrengen.
    • Ik help je om de band te herstellen/versterken tussen jou en je hond en je om te leren gaan met eventuele gedragsproblematieken. Wees welkom in de Yoga&Dogs studio en/of in de Drunense Duinen.

 

Dit alles vanuit de liefde voor straat- en asielhonden en yoga.

Dit is Simba

Mijn allergrootste trots! Uitgehongerd en verwaarloosd als pup gevonden op de snelweg in Turkije. Gelukkig werd hij gevonden en is hij naar het asiel in Göcek gebracht. Na twee zware jaren in een overvol asiel zag ik hem. Sinds 1 augustus 2014 zijn wij onafscheidelijk en heeft hij mij zoveel levenslessen geleerd.

“Je kan bereiken wat je wil zolang je er maar in gelooft! Leef in het nu en durf te genieten”

Simba is het prachtige voorbeeld van alles dat je aandacht geeft, groeit. Van een gedumpt hondje naar mijn gids in het leven. Ik zal zijn levenslessen de rest van mijn leven dragen en leven. 

Op 8 juli 2022 is mijn allerliefste Simba in mijn armen in slaap gevallen op het nummer “Hij leeft in mij’- Lion king.

En dat is precies waar ik in geloof. Honden leven voort in ons.