Close
29 januari 2021

Inzamelingsactie voor de Spaanse honden in nood

Vorige maand startten we de dekenactie voor de Spaanse asielhonden. Zij leven deze winter buiten in kennels op een koude betonnen vloer.

Voor hen is een warme deken het verschil tussen leven en dood. Niet denken maar gewoon doen is in dit soort gevallen mijn motto en ik plaatste mijn verhaal. En wauw wat een reacties!
Afgelopen weken ben ik overspoeld met dekens, kleden, donaties & andere hondenspullen. Spontaan kwamen er nieuwe inzamelpunten bij zodat we nog meer konden ophalen!

 

Ik ben trots, dankbaar maar ook bedroefd. Trots op jullie, dankbaar voor iedereen die geholpen heeft en mijn missie steunt maar ook bedroefd dat dit nodig is. Zoveel honden leven in kou en zonder aandacht en liefde.? Maar, we hebben nu een enorm verschil kunnen maken en dit blijven we doen!??

 

Alle ingezamelde spullen zijn naar het inzamelpunt gebracht, ingepakt in pallets en vervoerd naar Spanje.Afgelopen week is de eerste lading aangekomen bij het asiel in Spanje. Een fantastisch moment!

Omdat we zoveel hebben ingezameld kunnen we komende maanden nog meer pallets sturen naar het asiel in Spanje.

Nogmaals enorm bedankt!!  Samen hebben we het verschil kunnen maken voor zoveel honden!! Een warme deken om in te slapen in plaats van een natte, koude grond. Wat een verschil!!

 

 

 

 

 

 

Vind je mijn artikel leuk? Deel het dan met anderen!