Close

Gedragsadvies

Wij zijn een groot voorstander van het adopteren van een straat- en asielhond. Zoveel honden in het binnen- en buitenland
wachten op een baasje. Vergeet hen niet en geef ze een kans. Deze honden zijn zo puur, oprecht, sterk en
levenslustig. Zij zullen je eeuwig dankbaar zijn en je dit elke dag tonen. Dit is dan ook de reden dat wij enkel werken met deze fantastische doelgroep.

Gedragsadvies

Yoga&dogs werkt samen met een aantal prachtige asielen en stichtingen in binnen- en buitenland. 

Onder andere met:

In safe hands NL

KAS dog foundation Rescue & Rehoming

Vrienden van Felicity Projects

 

Deze waardevolle samenwerkingen zorgen ervoor dat de juiste matches tussen hond en baas worden gemaakt. Yoga&dogs is de spil tussen de stichtingen en adoptanten. Waar zij de praktische informatie geven en de adoptiepapieren in orde maken, zijn wij er voor de voor- en nazorg. 

 


Herken jij dit?

  • Ik wil graag een rescue dog adopteren maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken. Welke stichting is betrouwbaar, welke hond past bij mij en wat houdt een contract of adoptiebegeleiding in. 
  • Ik besef dat mijn rescue dog een zware reis heeft doorgemaakt, hoe kan ik hem/haar het beste begeleiden bij de aankomst in ons gezin.
  • Het gedrag van mijn rescue hond is een aantal dagen na adoptie negatief veranderd. Waar eerst alles goed leek valt ze nu bijv. uit naar visite en andere honden.
  • Ik wil de angsten van mijn rescue dog serieus nemen en hem/haar vertrouwen geven zodat ik hem/haar kan helpen om de angsten te overwinnen.
  • Ik besef dat mijn rescue dog mijn gedachten en gedrag spiegelt. Ik ben nog wat onzeker of ik juist handel en wil graag de gehele situatie bespreken. 

En voor een enkeling:

  • Ik wil mijn rescue dog echt leren begrijpen en kennen. Ik sta open om contact te leggen op een dieper niveau en zijn/haar stem en missie in dit leven te mogen horen en begrijpen.
  • Ik wil leren verbinden met mijn hond op energetisch niveau. Ik sta open om te leren hoe ik zijn/haar blokkades kan opheffen, zijn trauma’s mee te helen en samen te aarden. Dit om samen tot een nog diepere verbinding te komen. 

Gedragsadviezen worden vaak gecombineerd met een yogales samen met je hond. Eerst ruimte maken voor rust en verbinding om daarna samen een positieve verandering te maken.

 

 

Yoga&dogs biedt telefonische consulten aan en komt op locatie. Dit ligt aan de complexiteit van de hulpvraag. Ervaring leert dat één telefonisch consult al een enorm positieve verandering teweeg brengt.

Laat jullie bijzondere band de leidraad zijn van jullie samenzijn en laat mij jullie helpen door jullie (terug) in jullie kracht te zetten en elkaar echt te mogen zien en aanvoelen. 

Contactformulier

Stel direct jouw vraag aan onze hondengedragsdeskundige en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.